HUNDTRIM

Jag har nykundsstopp. Det innebär att jag inte tar emot bokningar från nya kunder för närvarande. 


Läs "Inför besöket" nedan och "Frågor och svar" innan du kommer på din bokade tid. 

650 KR/TIMME

650 KR/TIMME


 • Klippaket
  Bad, fön, klippning, kloklippning

 

 • Vardagsfrisyrer
 • Salongsklippningar
 • Vissa rastypiska frisyrer
 • Trimpaket för mindre hundar


Trimning (plockning), kloklippning, avslutande bad med ett milt schampo samt torkning med fön. 

OBS! Nykundsstopp för raser där hela hunden trimmas. 

650 KR/TIMME


 • Spa
 • Spa Plus
 • Spa Deluxe 
 • Spa Deluxe Plus


Kloklippning ingår om hunden tillåter, men ingen klippning av päls. Det kan du boka in under övriga behandlingar.


FRÅN 300 KR


 • Träningsbesök
 • Valpbad, 3-5 mån
 • Valppaket


Även vuxna ovana hundar är välkomna på träningsbesök. 

FRÅN 185 KR

FRÅN 125 KR


 • Kloklippning
 • Lilla tasspaketet
 • Stora tasspaketet


INFÖR BESÖKET


Läs hela denna text tack!

Jag erbjuder din hund päls- och tandvård i en lugn och trivsam hemmiljö. Jag arbetar utifrån hundens villkor. Det innebär att jag lyssnar till hundens signaler och eftersträvar att samarbeta med hunden. Det kan innebära att vissa hundar kanske inte blir helt färdigbehandlade på sin bokade dag utan behöver komma tillbaka och göra resten lite senare. Hundar är individer och kan, liksom vi, ha bättre och sämre dagar. 


Din hund är oftast min enda kund för dagen, vilket gör att jag kan jobba lugnt och utan stress. Mitt mål är att skapa långvariga relationer med mina kunder och deras hundar och att varje hund ska tycka det är okej att gå till frisören. För att det ska lyckas krävs att matte eller husse har en ambition och vilja att ta hand om hundens päls och underhålla hanterings-träningen. Jag hjälper gärna till med tips och råd om din hund tycker det är jobbigt, men att endast träna hos mig räcker inte. 


Jag tar inte emot hundar inför utställning. Priserna/tiderna är ungefärliga och baseras på en tovfri och trygg hund. Om hunden behöver klippas innan bad p.g.a. för mycket tovor så jag måste slipa om skär, om det går åt ovanligt mycket pälsvårdsprodukter eller om hunden är mycket stressad och rädd, vilket innebär att jag måste gå långsammare fram och även träna in moment, kan det bli dyrare. ​Vänligen acceptera att priset kan variera - alla hundar är unika. Även om det är samma ras så kan päls, storlek, personlighet, dagsform hos hunden och andra faktorer variera.


Jag utreder ytterst lite tovor. Vill ni ha en specifik frisyr och längd måste hunden vara helt tovfri. Kan ni dra igenom en kam från hud ut i längderna utan att fastna är det tovfritt. Ju mer välvårdad pälsen är desto större förutsättningar har jag att göra önskad fin frisyr. Om hunden är mycket tovig diskuterar vi tillsammans den bästa åtgärden för hunden. Jag klipper klorna i samband med klipp-, trim- och spabehandlingarna om hunden är bekväm med det.


Inför besöket, se till att hunden är välrastad och informera i förväg om din hund har en sjukdom eller ledproblem. Är hunden åksjuk och ni måste komma hit med bil, kom en halvtimme innan och ta en promenad först. Undvik att lämna in din hund för nära inpå efter ett jobbigt veterinärbesök eller operation. Jag använder mycket godis vid besöken. Kontakta mig i förväg om din hund har känslig mage eller foderallergi.

Jag har svårt att ta emot er tidigare än er bokade tid, är ni tidiga ta gärna en promenad i kvarteren här i Hacksta.


Vänligen knacka inte på dörren varken vid lämning eller hämtning, eftersom jag har dagishundar som blir störda då, utan skicka ett sms när du är här så kommer jag ut och tar emot/lämnar ut. 


I och med bokning godkänner du de allmänna villkoren (hittas längst ner på denna sida). 


Läs gärna mer under frågor och svar.

KLIPPBEHANDLINGAROm du vill låta klippa din hund bör pälsen först vara helt fri från tovor. Ju färre tovor, desto större chans att jag kan klippa den frisyr du önskar och desto mer päls kan lämnas kvar om man så önskar. Jag badar alltid hunden först med produkter noga utvalda efter hud och pälsens kondition och behov. Därefter fönas hunden torr innan päls och klor klipps. Det finns olika typer av klippningar, så du och jag måste komma överens om vilken typ av klippning just din hund har förutsättningar att kunna klippas i. Jag tar emot hundar upp till 25-30 kg för klippning.SPABEHANDLINGAR


Förr sa man att hunden inte fick badas för ofta då baden torkade ut huden. Det stämmer inte längre med de skonsamma kvalitetsprodukter vi har idag. Täta bad hemma (varje till varannan vecka) med borstning/kamning och föning efteråt, hjälper pälsen att hålla sig fin och tovfri, vilket gör att pälsen inte slits lika lätt samt att valmöjligheterna vid klippning ökar. Jag hjälper dig förstås även gärna med bad av din hund. Jag använder produkter av hög kvalitet. Efteråt fönas hunden torr, kammas igenom och klorna klipps. Rengör även öronen vid behov. Jag tar emot hundar upp till 25-30 kg för spa.PLOCKNING AV STRÄVHÅRIG PÄLS/TRIMNING


För närvarande tar jag inte emot nya trimkunder. Om du vill låta trimma din hund får den inte schamponeras 2-3 veckor innan trim. Schampot gör att hårsäcken sluter sig kring strået och det blir halt och svårt att få grepp om. Jag kommer att bada din hund efter trimingen med ett skonsamt schampo, så all smuts som hamnat i de öppna hårsäckarna försvinner, samt avsluta med balsam så hårstrået sluts efter behandlingen. Jag trimmar endast mindre hundar som tax, jack russell, dvärgschnauzer m.fl. 
TRYGGHET FÖR DIN HUND OCH DIG SOM ÄGARE

 • Ansvarsförsäkrad
 • Innehar F-skatt
 • All behandling sker med din hunds bästa för ögonen
 • Använder mig enbart av positiv förstärkning
 • Behandlingen kommer att avbrytas eller saktas ner om den innebär för stort obehag för hunden