Cleany teeth

Tandstensreducering

Cleany teeth ultraljudstandborste tillsammans med en speciellt framtagen tandkräm hjälper din hund att reducera plack, bakterier och tandsten. 


Tandborsten är helt tyst och vibrationsfri och hunden är varken bedövad eller sövd, utan behandlingen utförs på hundens villkor. 


Tandkrämen tillsammans med ultraljudet skapar miljarder mikroskopiska nanobubblor som tränger ner i sprickor och eventuella tandköttsfickor, vilka är en grogrund för bakterier och kan leda till parodontit (tandlossning). Ultraljudet når ner i vävnaden där det reducerar bakterier samt ökar blodcirkulationen i tandköttet och underlättar för eventuell inflammation att läka.

Jag är certifierad tandbehandlare genom Cleany teeth Sweden, vilket innebär att jag har en fördjupad produktkunskap. Du ska kunna känna dig trygg när du lämnar din hund till mig.


Jag ingår även i ett större team av tandbehandlare runt om i landet. Vi arbetar tillsammans för en bättre tandhälsa hos Sveriges hundar.  

Att notera


Jag är dock inte veterinär och kan inte ställa några diagnoser. Jag rekommenderar alla att gå på regelbundna tandkontroller hos sin veterinär. 


Kraftigt påbyggd tandsten med tandköttsinflammation eller parodontit kommer jag att hänvisa vidare till veterinär.