Dagis

Hos oss vistas hundarna i vårt hem tillsammans med vår familj samt våra egna hundar och katt. Fokus läggs på en stressfri, avslappnande och tillåtande miljö. Sofforna får gärna användas att slappa i och vill man vara för sig själv finns undanskymda liggplatser.


Våra skogspromenader tar vi oftast i Hackstaskogen eller Trastsjöskogen, båda på promenadavstånd. De hundar som lyssnar på inkallning samt har tillstånd av hundägaren får springa lösa där det är lämpligt, beroende på tid på året, vilket uppskattas mycket av hundarna!


Vi har också en härlig inhägnad trädgård på ca 1600 m² där hundarna gärna springer, leker och strosar runt.


Vi är måna om att ge varje hund god tillsyn, kärlek och närkontakt på hundens villkor.


Din hund får väga max 15 kg och vara max 50 cm i mankhöjd. Eftersom våra dagishundar vistas tillsammans såväl inne som ute är det viktigt att hunden kommer väl överens med andra hundar av båda kön.


I mån av plats erbjuds även pensionatsvistelse för dagishundarna. 

Hunddagiset öppnar 06:30. På förmiddagen tar vi en långpromenad på 1-2 timmar. Vi varierar mellan skog, grönområden, cykelvägar och villakvarter. Därefter är det vila och gos och då är det tyst och lugnt några timmar så alla kan slappna av. På eftermiddagen får hundarna vara ute på tomten och leka och strosa alternativt tar vi en kortare promenad. Hundarna hämtas 15:00-18:00 (tidigare/senare hämtning efter överenskommelse).Priser, per månad 2020

 

1 dag/vecka: 800 kr

2 dagar/vecka: 1500 kr

3 dagar/vecka: 2100 kr

4 dagar/vecka: 2600 kr

5 dagar/vecka: 3000 kr

 

Enstaka vardag (endast inskriven hund): 200 kr

Enstaka vardagskväll/natt (18-6:30, end. inskr. hund): 150 kr

Kloklippning: ingår i månadskostnaden om så önskas

Bad: ingår i månadskostaden om så önskas

 

Moms ingår i alla priser med 25%.

 

 

För att hålla dagiset så lugnt och stressfritt som möjligt tar vi inte emot löptikar, utan erbjuder istället 30% rabatt efterföljande månad för tiden tiken löper och behöver stanna hemma (max 3 veckor, max 2 ggr/år).

 

Tel : 0762-545455

E-post: info@ninasvovvar.se